Hoe kan ik je helpen?

MM-Fotografie-_MMK3765-JPG-HR

De kaasreis
Volg de kaas naar de klant

Voorbereiding
Voorbereiding
Ontvangst
Snijden
Verpakken
Inpakken
Distributie
Voorbereiding

Voorbereiding

We adviseren klanten over de mogelijkheden voor hun product. We denken mee over het formaat, de verpakking en de uitstraling.

Ontvangst
Ontvangst

Ontvangst

Nadat we de kaas hebben ontvangen, controleren wij de kwaliteit. Daarna slaan we de kaas onder de juiste condities op.

Snijden
Snijden

Snijden

De productie start met het snijden van de kaas. Dat kan in plakken, stukken, schuitjes of industriƫle blokken.

Verpakken
Verpakken

Verpakken

Na het snijden wordt de kaas vacuĆ¼m of onder beschermde atmosfeer verpakt. Ook houden we rekening met de gebruiksfunctie en presentatie.

Inpakken
Inpakken

Inpakken

De verpakkingen worden in een krat, transportdoos of displaydoos gedaan. We selecteren de juiste omverpakking op basis van de bestemming en functie.

Distributie
Distributie

Distributie

Als laatste zorgen we ervoor dat het product op de juiste bestemming komt.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Algemeen